06-23016357
zorg@equivalentcare.nl
over

Ervaring

Ha! Ik ben Diane van Boxtel,

Ik ben een bevlogen verpleegkundige met jaren ervaring in de zorg. Door mijn allround kennis, ben ik Multi inzetbaar. Zelf vind ik mezelf een enthousiaste medewerker met hart voor hetgeen wat ik doe. Tevens beschik ik over een empathisch vermogen en resultaatgerichte werkhouding. Zelfontwikkeling vind ik dan ook uitermate belangrijk; het deelnemen aan diverse trainingen en cursussen ter kwaliteitsbevordering. Een mens is tenslotte nooit uitgeleerd.

Naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige, ben ik tevens leefstijlcoach en volg ik momenteel de opleiding tot cyclus/hormoontherapeut.

Wil jij meer te weten komen over voeding of ervaar je momenteel een hormonale disbalans? Schroom dan niet. Een hormonale disbalans kan zowel voor vrouwen, als mannen van toepassing zijn.

Kwalitatieve zorg en gelijkwaardigheid staat bij mij voorop; ondersteuning bieden, waar zelfredzaamheid tekort schiet. Voorlichting geven, wanneer kennis ontbreekt. Zorg afstemmen per individu, om het beoogde resultaat te behalen. Signaleren wat nodig is, en daar "mijn verpleegkundige" interventies op inzetten.

Wat je vraag ook is, ik kom graag met je in contact om je (zorg)behoefte te bespreken. Een goede match tussen zorgprofessional en cliënt vind ik daarom ook uitermate belangrijk, kwaliteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen staat bij mij centraal.

Benieuwd of wij een goede match zullen zijn? Laten we elkaar dan eens ontmoeten!

Diane van Boxtel
Equivalent Care

Rosa spierhuis

"Je komt zelden zo’n zorgtopper als Diane tegen, fijn en prettig in de omgang. flexibel t.a.v. haar inzet wanneer het nodig is komt, in de samenwerking met haar collega’s en richting bewoners straalt ze rust uit"

Amaris Zorggroep

“Verder viel op dat zij snel de taken zich eigen had gemaakt op deze afdeling en het geheel overzag. Ook werd zij zeer gewaardeerd als collega.”

Zorggroep Amsterdam Oost

“Haar blik van buitenaf en kennis van de multi- problematiek bij een revalidant heeft een positieve invloed gehad.

Nusantara

“We hebben haar leren kennen als een waardevolle en plezierige collega. Werkzaamheden zijn met volle tevredenheid verricht.”

Leger des Heils

"We hebben Diane leren kennen als een gedreven, nauwkeurige en klantgerichte medewerkster die haar werk met grote inzet en professionaliteit verricht"

Amsta

“Een betrokken en vakbekwame verpleegkundige. Ondanks wisselende protocollen wist ze altijd haar rust te houden”

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, ik ben Diane,
Hoe kan ik je verder helpen?